» » Jak włączyć lub wyłączyć udostępnianie zdjęć w iCloud

Jak włączyć lub wyłączyć udostępnianie zdjęć w iCloud

  • 0
icloud_logo
Udostępnianie zdjęć w chmurze iCloud jest jedną z podstawowych usług firmy Apple. Umożliwia dzielenie się zdjęciami z rodziną lub znajomymi oraz kimkolwiek tylko chcemy. W łatwy sposób można tę opcję włączyć lub wyłączyć.
Na ekranie głównym przechodzimy do Ustawienia. Kliknij na Zdjęcia i aparat. Włącz lub wyłącz Udostępnianie zdjęć iCloud. Folder ze zdjęciami, które chcemy znajdziemy w zakładce Udostępniane w aplikacji Zdjęcia.
Informacja
Członkowie grupy Gość nie posiadają uprawnień do komentowania tego artykułu.